Ajankohtaisia asioita
Taideyhdistyksessä tapahtuu

Haluatko vuokrata taideyhdistyksen tilan itsellesi?

Nurmijärven Taideyhdistys vuokraa tilojaan nyt myös ulkopuolisille.

Vuokraus aika on kahdesta kuukaudesta päivään.

Käytössäsi on noin 13 neliön huone isolla ikkunalla. Käytössäsi on monta pöytää ja tuoleja             (n. 20 kpl). Lisäksi on erillinen keittokomero ja wc. Wc:ssä ja keitto komerossa on molemmissa vesipisteet. Keittiöstä löytyy jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Tila soveltuu loistavasti esimerkiksi työskentelyyn. Mikään ei estä sinua pitämästä siellä vaikka taidemyyntinäyttelyä. Voit myös maalata rauhallisella ja viihtyisällä sisäpihalla ja pitää tukikohtanasi työskentelytilaa.

Taideyhdistyksen jäsenille 1 pv 5 €, 1 vk 20 € ja  1 kk 75 €
Muille 1 pv 10 €, 1 vk 40 € ja 1 kk 150 €

Hakemus ei jäsenille

Klikkaa tästä ja täytä sähköinen hakemus.

Taru ja tytöt

26.04.2017

Galleria Aleksiksen näyttely on minun ja lastenlasteni neljäs yhteinen näyttely -ensimmäinen, jossa kaikki neljä ovat mukana yhtä aikaa.
Kuvataideopettajana minua on aina kiinnostanut lasten ja nuorten taide. Luonnollisesti olen halunnut jakaa luomisen ilon myös omien lastenlasteni kanssa.