Aulagallerian näyttelyhakemus
Nurmijärven terveyskeskuksen laboratorion aulatilan vaihtuva taidenäyttely

Nurmijärven Taideyhdistyksen jäsenet voivat järjestää oman näyttelyn terveyskeskuksen laboratorion aulatilaan.

Haluan järjestää taidenäyttelyn Kirkonkylän terveysaseman laboratorion odotusaulassa osoitteessa Sairaalantie 2.

Taiteilija vastaa näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta, sekä niistä aiheutuvista kuluista. Purkaminen ja ripustaminen tapahtuvat terveysaseman aukioloaikana.

Taiteilija vastaa teoksista. Näyttelyyn ei ole järjestetty erillistä valvontaa ja teoksia ei ole vakuutettu Nurmijärven Kunnan, eikä Nurmijärven Taideyhdistyksen puolesta.

Taiteilija sitoutuu pitämään teokset näyttelytilassa koko näyttelyn ajan. Teoksia voi kuitenkin vaihdella ja vaihtaa toisiin näyttelyaikana

Teokset voivat olla myynnissä. Myydyistä teoksista taiteilija tilittää loppusummasta Nurmijärven Taideyhdistyksen tilille 10 % provision.

Näyttelytilasta ei peritä vuokraa.

Näyttelyn järjestäjä vastaa mahdollisista teosten tekijänoikeuskorvauksista.

Taiteilija sitoutuu lähettämään Nurmijärven Taideyhdistyksen edustajalle kuvan näyttely-teoksesta, jota voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Voit lähettää lisäkysymyksiä ja kuvia osoitteeseen: taideyhdistys.nurmijarvi@gmail.com

Lähettämällä hakemuksen sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.