Liity mukaan jo tänään!

Tule mukaan taiteilija tai taiteesta kiinnostunut

Tapaa muita taiteesta kiinnostuneita Nurmijärveltä...

Osallistu kursseille sekä erilaisiin tapahtumiin..

Yhteisöllisyys

• Laaja taideyhteisö, johon pääset mukaan.
  • Uusimmat tiedot mitä Nurmijärven taiteen suhteen tapahtuu.
  • Taideyhdistyksen tiloista löytyy juttuseuraa ja ystäviä.

Kurssit ja tapahtumat

• Jäsenet pääsevät nauttimaan yhteisistä taidenäyttelyistä, kursseista sekä tapahtumista.
  • Nurmijärven Taideyhdistyksen jäsenenä saat taiteesi huomattavasti paremmin esille.

Rahanarvoisia jäsenetuja

• Jäsenemme saavat runsaasti etuja ja alennuksia eri yrityksiltä. Voit katsoa ne alempaa!

Alennuksia ja etuja saatavilla jäsenillemme:

• Wanhan Villan Taide, Hyvinkää -20 %  normaalihintaisista taiteilijatarvikkeista (ei nettotuotteista).-15% kehystystöistä ja kehystystarvikkeista. -20%- - 30% näyttelykehystyksestä
  • Taitaville, Järvenpää -10% alennus normaalihintaisista tuotteista
  • Giotto, Helsinki alennus MAIMERIn normaalihintaisista tuotteista
  • Kehyspaja ketjun liikkeet -15 % normaalihintaisista kehyksistä ja taidetarvikkeista
  • Espoon Kehys ja Lasi, Espoo -10% - -15 % normaalihintaisista taidetarvikkeista (ei nettotuotteista). - 15% kehystystöistä ja kehystystarvikkeista, n. -20% näyttelykehystyksestä
  • Farbe, Helsinki -20 % normaalihinnoista (ei nettotuotteista)
  • Taidemaalariliiton tarvikevälitys, Helsinki -20 % normaalihinnoista (ei nettotuotteista).
  • Tempera, Helsinki -20% normaalihintaisista taiteilijatarvikkeista (ei nettikauppa, eikä nettotuote).
  • Murtomiehet murtohälytin asennuksen yhteydessä SELKO teksti viestipalvelu vuodeksi veloituksetta, ei avausmaksua.
  • Tarinakoru, Nurmijärvi design -15% oman malliston koruista.
  • Klaukkalan kehys ja lasi, Nurmijärvi -20% taidetarvikkeet ja-10% kehykset ja kehystystyöt.
  • Nurmijärven Kirja/Paikalliset palvelut ry, Nurmijärvi-15% kaikista tuotteista.

HUOM. Alennuksiin ja etuihin voi tulla muutoksia vuosien varrella ja pyrimme päivittämään ne tuoreimpiin tietoihin. Aina kuitenkaan näin ei ole. Voit tarkistaa onko etu edelleen voimassa hallitukselta taideyhdistys.nurmijarvi@gmail.com.

Haluan liittyä Nurmijärven Taideyhdistyksen jäseneksi

HUOM. Jos haluat mieluummin toimittaa meille jäsenhakemuksesi kirjallisesti, voit tulostaa jäsenhakemuksen alhaalla olevasta linkistä. Suosimme kuitenkin pääsääntöisesti verkossa täytettävää lomaketta.

Yhdistyksen säännöt 2017 alkaen Lataa tästä

© 2022 Nurmijärven Taideyhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!