Tule mukaan taiteilija tai taiteesta kiinnostunut

Yhteisöllisyys

• Laaja taideyhteisö, johon pääset mukaan.
  • Uusimmat tiedot mitä Nurmijärven taiteen suhteen tapahtuu.
  • Taideyhdistyksen tiloista löytyy juttuseuraa ja ystäviä.

Kurssit ja tapahtumat

• Jäsenet pääsevät nauttimaan yhteisistä taidenäyttelyistä, kursseista sekä tapahtumista.
  • Nurmijärven Taideyhdistyksen jäsenenä saat taiteesi huomattavasti paremmin esille.

Rahanarvoisia jäsenetuja

• Wanhan Villan Taide -20 % normaalihintaisista taiteilijatarvikkeis ta (ei nettotuotteista).-15% kehystystöistä ja kehystystarvikkeista. -20%- - 30% näyttelykehystyksestä
  • Taitaville -10% alennus normaalihintaisista tuotteista
  • Giotto alennus MAIMERIn normaalihintaisista tuotteista
  • Kehyspaja -15 % normaalihintaisista kehyksistä ja taidetarvikkeista
  • Espoon Kehys ja Lasi -10% - -15 % normaalihintaisista taidetarvikkeista (ei nettotuotteista). - 15% kehystystöistä ja kehystystarvikkeis ta, n. -20% näyttelykehystyksestä
  • Farbe -20 % normaalihinnoista (ei nettotuotteista)
  • Taidemaalariliiton tarvikevälitys -20 % normaalihinnoista (ei net totuotteista).
  • Tempera -20% normaalihintaisista taiteilijatarvikkeista (ei netti kauppa, eikä nettotuote).
  • Murtomiehet murtohälytin asennuksen yhteydessä SELKO teksti viestipalvelu vuodeksi veloituksetta, ei avausmaksua.
  • Tarinakoru design -15% oman malliston koruista.
  • Klaukkalan kehys ja lasi -20% taidetarvikkeet ja-10% kehykset ja kehystystyöt.
  • Nurmijärven Kirja -15% kaikista tuotteista.

Jäsenyys 20€ / vuosi

Tapaa mahtavia taiteilijoita Nurmijärveltä...

Osallistu kursseille sekä erilaisiin tapahtumiin..

Nurmijärveläisen taiteen vuosinäyttely 2017

Vasemmalla Nurmijärven taideyhdistyksen puheenjohtaja Vicky Maaranan, keskellä vuoden taiteilijaksi valittu Pirjo Viljanen - sekä oikealla Uudenmaan kuvataidejärjestöjen puheenjohtaja Tuula Siltasari.

Nurmijärveläisen taiteen museokäynti 2016

Liity mukaan

Haluan liittyä Nurmijärven Taideyhdistyksen jäseneksi

Voit lähettää jäsenhakemuksen myös sähköpostiin.

HUOM. Jos haluat, voit lähettää  kirjallisen jäsenhakemuksen yhteydessä 3-5 teoskuvaa omista teoksistasi.